Quantum Key West 2012 actie

Quantum Key West 2012Terwijl wij hier in de lage landen vriestemperaturen trotseren zeilen ze in Florida de Quantum Key West van 15 tot 20 januari in zomerse temperaturen met een staalblauwe hemel en in dito racewater. Na drie dagen wedstrijd zien we de Nederlandse eigenaars of schippers al bovenaan in het klassement: Nico Poons (NED) met zijn Farr 40 Charisma en Bouwe Bekking (NED) met de GS 46 Antilope in IRC 3. Voor de thuisblijvers hebben we hieronder alvast enkele foto's van Ingrid Abery.

Quantum Key West 2012

Farr 400

Meer foto's en alle uitslagen via: www.premiere-racing.com

Over de auteur

afbeelding van Ice
Ice

Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en is lector Interactive multimedia design aan de Thomas More Hogeschool. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler pur sang met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, Winnaar Antwerp Race en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Nieuwsoverzicht zeilen