Silverfleet races en Bataviahavendagen op 23 en 24 juni live te volgen


Zowel de Silverfleetraces, de wedstrijden teamzeilen als voorronde voor de Nationale Club Kampioenschappen, als de Bataviahavendagen zijn op 23 en 24 juni live te volgen. De productie van deze uitzending is in handen van Infostradasports Group. De uitzendingen zijn ondermeer te zien op de website van het Batavia Sailing Center, de Bataviahaven, Telesport.nl van de Telegraaf, Nusport.nl en Elsevier.nl.

Beide evenementen worden met drie camera’s opgenomen en direct live gestreamd via diverse internet kanalen. Het opgenomen materiaal wordt ook gebruikt voor de productie van korte impressies van zowel de zeilwedstrijden als sfeerbeelden van de Bataviahavendagen. Ook deze video’s worden gedistrubeerd en zijn uiteraard te zien op de sites van het Batavia Sailing Center www.bataviasailingcenter.nl en de Bataviahaven www.bataviahaven.nu