Nieuwe datum Schuttevaerrace 2016

SchuttevaerraceNormaal vindt de Schuttevaerrace dit jaar eind mei of begin juni plaats. Echter in verband met andere evenementen (zoals de Slachtemarathon) waarvan de data gedurende 2015 bekend werden is de Schuttevaerrace organisatie genoodzaakt de eerder gecommuniceerde datum van de Schuttevaerrace 2016 te wijzigen.

Onder andere in verband met de beschikbaarheid van het moederschip de Prinses Maxima zal de race later in het seizoen plaatsvinden. Mogelijk voordeel is dat de race dan wellicht in korte broek gezeild kan worden.

De definitieve datum wordt: vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli.
De aanmelding en het palaver zullen op donderdagavond 30 juni zijn.

De aankondiging en aanvullende informatie kunnen jullie binnenkort vinden op de website: www.schuttevaerrace.nl