America’s Cup toch gratis te bekijken

America’s CupHet ziet er dus naar uit dat we geen 24,99$ moeten uitgeven om de America’s Cup te kunnen volgen via de omstreden seizoenspas. Weliswaar met een beetje omweg en niet gratis meer via Youtube of de officiële America’s Cup website. Het Franse Canal + is de enige televisiezender waar je nu alle races live kan volgen. En het wordt nog beter als we zeggen dat ze over de volledige uitzendrechten beschikken en alle herhalingen op hun Dailymotion pagina publiceren. U vindt alle replays van de eerste Louis Vuitton Cup na lees verder.

Ben Ainslie wint Louis Vuitton America’s Cup World series in Oman
Ben Ainslie, de meest gedecoreerde olympische zeiler in onze geschiedenisboeken heeft met zijn Land Rover Bar team dit weekend de Louis Vuitton America’s Cup World series in Oman gewonnen. Ainslie doet dat van zijn voormalige schipper Jimmy Spithill aan boord van ORACLE TEAM USA met slechts twee punten.

Finale uitslag Louis Vuitton America’s Cup World series Oman

  1. Land Rover BAR - 8, 10, 10, 18, 14, 16 - 76 punten
  2. ORACLE TEAM USA - 9, 6, 9, 12, 20, 18 - 74 punten
  3. Emirates Team New Zealand - 10, 7, 5, 20, 16, 12 - 70 punten
  4. Groupama Team France - 5, 8, 7, 10, 18, 20 - 68 punten
  5. SoftBank Team Japan - 6, 9, 6, 16, 10, 14 - 61 punten
  6. Artemis Racing - 7, 5, 8, 14, 12, 10 - 56 punten


America's Cup World Series - Régates du 27/02


America's Cup World Series - Régates du 27/02


America's Cup World Series - Régates du 28/02

Over de auteur

afbeelding van Ice
Ice

Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en is lector Interactive multimedia design aan de Thomas More Hogeschool. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler pur sang met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, Winnaar Antwerp Race en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Nieuwsoverzicht zeilen