North Sea Regatta kiest voor Manage2Sail

Manage2SailTijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen in Muiden is er door de Noordzee Club een presentatie gegeven over applicaties voor scoring en racemanagement. Het doel van deze presentatie was om de aanwezige wedstrijdorganisaties inzicht te geven in de mogelijkheden die tegenwoordig beschikbaar zijn voor het professioneler en eenvoudiger publiceren van informatie, organiseren van online inschrijving/betaling en uitslagverwerking.

Tijdens deze presentatie zijn twee totaaloplossingen voor racemanagement aan bod gekomen: YachtScoring (YS) en Manage2Sail (M2S). Voor de NSR heeft racedirector Arend van Bergeijk samen met Raymond Roesink van de Noordzee Club beide systemen vergeleken. De keuze is hierbij gevallen op M2S.

Weten waarom?
http://noordzeeclub.nl/nieuws/nsr-kiest-voor-manage2sail