Archief - mrt 2002

Datum

maart 31st

SPI OUEST-FRANCE dag 2 & 3

VAN UDEN LOGIC had een goed gemiddelde met een 5,4,6 en 3de plek, maar een ZFP en daardoor een 13de in reeks 4 zal hem aanzienlijk achteruit brengen in het eindresultaat. Lees meer »

Nederlanders scoren tijdens optimist paasregatta

Bijna 2 podiumplaatsen onder de Nederlanders met nu in de tussenstand op 1: Steven Fevre(NL) en 2: Mandy Mulder(NL) De eerste Belg momenteel op een 13de plek: Laura Maes(B) en dit in een mega groot veld van 229 Optimisten. Lees meer »

maart 30th

ICE BELT SCHIPPER VAN TEAM ARCOMET UIT Z'N BED!!

Beluister het gesprek met ons mee van ICE de racejunkie met het Belgisch zeilteam ARCOMET, u hoort daar Franz Hauwer(B) de schipper en Gwyn Hagenaers(B) zijn rechterhand na hun eerste seriedag te SPI OUEST-FRANCE. Lees meer »

maart 29th

SPI OUEST-FRANCE dag 1

Van Uden Logic goed op dreef in de Mumm30 klasse: 2X een vijfde plaats in een veld van 23 boten.

Ook het Belgische team ARCOMET heeft een 2de en een 5de gevaren in een veld van 10 en staat overal in de sportklasse op een 5de plek.

General Tapioca (IRC2) heeft ook een 8ste plek kunnen varen en brengt hem op een 8 overal. Lees meer »

ORANGE terug op kruissnelheid

Orange heeft terug zijn zeilprestaties de laatste 24h aanzienlijk weten te verbeteren.Op donderdagmorgend 08u plaatselijke tijd heeft de maxi-catamaran een slordige 491 mijl weer weten afleggen tegen een gemiddelde van 20.47 knoop.

Sinds de start 26 dagen geleden heeft zij al 10967 zeemijlen achter de rug. Lees meer »

Belgisch Catamaran seizoen gaat van start

De meeste zeilclubs komen uit hun winterslaap alsook RBSC Zoute in Knokke dat tijdens het weekend van 6&7 april van start gaat.
RBSC Zoute is de Belgische kustbasis waardat vele catzeilers terecht kunnen voor een ligplaats aan het strand van Knokke. Lees meer »

maart 28th

SPI OUEST-FRANCE gaat van start (update)

500 boten met 2500 bemanninsgleden zullen vandaag meedoen aan een van de grootste zeilregatta's van Europa.(van 28 maart tot 1 april).

Dat België & Nederland ook zijn vleugels verder uitstrijkt dan alleen in zijn eigen achtertuin is hier merkbaar. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen