Archief - sep 25, 2002

Verslag dag 2 vanop UNQUOTE tijdens WK MUMM30

Dinsdag 24 september - om 10.00 hebben de tacticus en de eigenaar een afspraak met de locals : de eigenaar van Quantum sails (Larry Leonard) geeft een gastcollege aan de buitenlandse toehoorders. Lees meer »

Belangrijke strategische opties voor de Garnier

in

Around Alone - "Ik heb vannacht geen oog dichtgedaan", meldde Patrick de Radiguès vanmorgen aan zijn vrouw Sandrine. "Het is een zeer belangrijk moment. Ten zuidoosten van mij wordt om de ereplaats in deze eerste etappe gestreden. Ik zeil hier met drie rechtstreekse concurrenten hoog aan de wind. Wij strijden om de derde plaats. Het zal er van afhangen wat de wind gaat doen in de volgende uren, maar voorlopig kan ik niet meer doen dan tegen de redelijk rustige golven in blijven hakken. Lees meer »

WK-zeilen gehandicapten strandt door harde wind

MEDEMBLIK-De drempels zijn weggewerkt in het Regatta Center in Medemblik. Verhogingen zijn vervangen door plankiers en het aantal invalidentoiletten is uitgebreid. 140 gehandicapte zeilers uit twintig landen, zeker de helft in rolstoel, waren gisterochtend in rusteloze afwachting van gunstiger weersomstandigheden. Die kwamen niet. Lees meer »