Archief - okt 23, 2003

Transat Jacques Vabre 2003

LE HAVRE (FRA) - Vertrek op 1 & 2 november 2003. De Transat Jacques Vabre is toe aan zijn zesde editie en bevestigt zijn cruciale rol in de kalender van de grote oceaanwedstrijden. Lees meer »

aankondiging: Student Yachting World Cup 2003

CAP D'AGDE (FRA) - Volgende week wordt door 16 internationale studenten zeilteams gestreden om de Student Yachting World Cup. De wedstrijdserie is van 25 oktober tot en met 1 november en er zal in een JOD 35 gevaren worden. Zowel de korte baan als de offshore discipline zal getest worden. Lees meer »

Aankondiging: Belgisch Kampioenschap FINN

Dit weekend (25-26 oktober) wordt in Oostende het Open Belgisch Kampioenschap Finn gezeild. Een 16-tal Finn zeilers, voornamelijk uit België en Nederland, zullen een achttal reeksen varen op de Spuikom. Ook Sebastien Godefroid en Philippe Rogge zullen aan de start verschijnen. Lees meer »

Veel enthousiasme bij eerste IJspegel 2003-2004

SCHEVENINGEN (NED) - Met een gratis drankje van de zeilcommissie en een uitgebreid bittergarnituur van 't Bootenhuys werd op zaterdagavond 18 oktober door deelnemers en medewerkers de aftrap genomen voor het IJspegel seizoen 2003-2004.

De wijn smaakte lekker, de hapjes waren uitstekend, de weersverwachting was goed en een ieder was in een opperbeste stemming om er de volgende dag tegenaan te gaan. Lees meer »

Uitnodiging tot deelname aan De IJspegel Trophy

SCHEVENINGEN (NED) - De IJspegel Trophy is niet alleen gezellig maar kan ook een uitstekende voorbereiding zijn op het erop volgende wedstrijdseizoen in binnen- en buitenland. In beginsel worden er op de rede van Scheveningen twee wedstrijden per dag gezeild. Lees meer »