Archief - jun 23, 2003

Sjaelland Rundt: Bols super maxi verbreekt record!

Geen gehype maar resultaten die tellen voor de Bols super maxi monohull, ze breken net het snelheidsrecord in een van de zwaarste races van Denemarken in een recordtempo van 22 uur 10 minuten en 6 seconden. Het vorige record was 29 uur en 8 seconden.

De overwinning werd gewonnen in niet al te beste omstandigheden, van de 270 starters zijn er maar 22 over de finishlijn gekomen. Lees meer »

Round the Island Race 2003 (GBR)

Cowes, Isle of Wight, United Kingdom: De 67ste Round the Island Race werd voor de tweede maal gewonnen door de gebroeders Simon, Kit & David Rogers met de boot van hun vader een Contessa 26 "Rosina of Beaulieu".Zij konden de prestigieuze Gold Roman Bowl terug mee naar huis nemen. Lees meer »

Joint Venture Goes Italy - 8

Gisteren judgement day en we hebben het geweten! Na koffie met taart vanwege Joost zijn verjaardag met het mes tussen de tanden naar Domaso gereden. Aangekomen bij de club ging iedereen in de relax stand. Alleen Frank moest gelijk aan de bak om te getuigen bij een protest van gisteren. Lees meer »

Holland Sailing // Port Zélande Deltaweek 2003!

Nog twee weken en het is zover! De Oosterschelde gaat van 4 tot 13 juli weer het speelveld worden voor meer dan 200 zeiljachten en hun bemanningsleden. De Deltaweek is een zeilrace voor kajuitjachten niet alleen op de Oosterschelde maar ook de Noordzee voor de Zeeuwse, Hollandse en Belgische kust. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen