Archief - aug 2003

augustus 31st

ISAF Match Racing - Ed Baird wereldkampioen!

De Amerikaanse schipper Ed Baird kan zich het eerst komende jaar ISAF Match Racing World Champion noemen. Met in zijn team Thomas Burnham, John Ziskind en Andy Horton. Met een 3-1 overwinning in de finales tegen de Australische schipper James Spithill. Lees meer »

aankondiging: BK Ok-zeilen op 6 & 7 september!

ANTWERPEN - Volgend weekend is het weer zo ver. Op 6 en 7 september vindt het BK Ok-zeilen plaats op de Antwerpse Linkeroever. Naar jaarlijkse gewoonte is dit een sportieve trip waard, naar een plek die zich bij wijze van spreken vlak onder de kathedraaltoren bevindt. Lees meer »

augustus 29th

ISAF Match Racing - 4 teams gaan naar 1/2 finales

Door het onstabiele weer vandaag was het een moeilijke klus voor de organisatie om Round robin 2 door het draaiboek te halen.

Iedereen vertrok vanmorgen om 08u op tijd uit de haven maar tegen de middag was er totaal geen wind meer en moest de boten noodgedwongen terugkeren. Lees meer »

Test event O.S. Athene 2004

Min Dezillie (BEL) scoort een tweede plaats op het testevent in Athene, de generale repetitie voor de organisatie ifv de Olympische Spelen Athene 2004!

Met het ingaan van de laatste dag stond Min op de tweede plaats na Sundby (NOR) die het kampioenschap overheerste. Lees meer »

ISAF Match Racing - Spithill & Richard aan kop!

RIVA DEL GARDA (ITA) - Het wordt spannend na het einde van dag drie tijdens het ISAF Match Racing World Championship. Maar 4 schippers van de 12 zullen kwalificeren voor de halve finales die beginnen na Round Robin two.

De condities waren gisteren weer schitterend met zuidelijke bries van rond de 20 knopen, door de locals gekend als de ³ora². Lees meer »

2 winnaars Matchrace kampioenschap N Holland!

Vierentwintig teams streden gisteravond in Amsterdam op het IJ om de titel Delta Lloyd Provinciaal Kampioen Noord-Holland. Lees meer »

augustus 28th

ISAF Match Racing - Round Robin 2

RIVA DEL GARDA (ITA) - Het wedstrijdcommité is er in geslaagd om Round Robin 1 af te sluiten en de eerste series van Round Robin 2 te starten. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen