Archief - jan 2004

januari 30th

RORC draait op volle toeren

De Royal Ocean Racing Club krijgt nieuw personeel. Melanie Landamore wordt de niewe kracht, een graduate met een Masters in Marine Technologie uit de Newcastle Universiteit.

Haar taak wordt onderzoek verrichten binnen de RORC meetsystemen, met speciale aandacht naar de nieuwe Grand Prix Rule. Lees meer »

ABN-AMRO Regatta | Long Distance races

CURACAO - Woensdag 28 januari, de ABN AMRO Long Distance races zitten erop. In de morgen zijn de jachten en sunfishes richting Oostpunt vertrokken. Een zware opgave, vooral voor de sunfishes. Uiteindelijk komt de winnaar Jaap ‘t Hoen in iets minder dan 3 uur "buffelen" over de finishlijn, gevolgd door Stephen Smeulders en Paul van Alphen. Lees meer »

Soda Club verlengt sponsorcontract met Max Fun 25

Soda Club heeft zijn contract met Max Fun 25 NED 002 van J.P. Botman voor een jaar verlengd. De Max Fun is een opvallend schip en door de volledige sponsoring van boot en gennaker kun je er niet omheen kijken, tevens valt een groot deel van de zeilers binnen de doelgroep van het merk, waardoor het een lucratieve sponsoring is. Lees meer »

januari 29th

Delft Challange | Tour de France à la Voile zeker

De deelname van een team Delftse studenten aan de prestigieuze zeilwedstrijd Tour de France à la Voile in juli is zeker. Dinsdag 27 januari werden doorslaggevende stappen genomen door de Delft Challenge. Eerder vonden zij al een wedstrijdschip. Lees meer »

januari 28th

Philippine Hobie Challenge 5 start zaterdag

Op Zaterdag 31 januari gaat de 5e editie van de Philippine hobie challenge van start. De wedstrijd is een lange afstand race, in Hobie 16 catamarans, van de witte stranden van Boracay naar het vulcanische eiland Busuanga in de Filippijnen. Lees meer »

aankondiging | Splash Worlds 2004

NIEUWPOORT (BEL) - Van 10/07/2004 tot 17/07/2004 wordt de Splash World 2004 en Eurocup Flash 2004 te Nieuwpoort georganiseerd.

VVW Nieuwpoort zal als partners met de Belgische Splash klasse organisatie dit wereldkampioenschap ondersteunen.

Meer informatie, inschrijving en Notice of Race zijn te vinden op: Lees meer »

januari 26th

Aankondiging: BK Half-ton Classic-class

BRESKENS (NED) - Dit jaar gaat van 27 tot 29 augustus als onderdeel van het jaarlijkse Breskens Sailing weekend en het Belgisch Noordzeekampioenschap de Half-ton Classic haar Belgisch kampioenschap houden op de Westerschelde en haar monding.

Alle ½ tonners zullen aan de start verschijnen samen met de IRC klasse 5&6. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen