Archief - okt 2004

oktober 29th

STIEKUME PREVIEW:<br>25ste Heineken Regatta movie

"Elk jaar een versie Heineken movie", of hoe kunnen we de inleidende tekst bij "Stiekume Preview 25ste Heineken Regatta movie" anders formuleren? Hoewel, waarom een inleiding? Kijken moet je doen! Na het zien van deze Video krijg je vast en zeker de smaak te pakken. Lees meer »

Q-Cup finale 2004

ANTWERPEN (BEL) - Zaterdagochtend 23 oktober verzamelden maar liefst 73 Optimisten aan het Galgenweel (RYCB) voor de Finale van de Q-CUP. Na de skipersmeeting gingen de maar liefst 73 enthousiaste jonge zeilers dapper het water op voor een stevige portie zeilactie.
’s Morgens werden er 2 reeksen afgewerkt die telkens ongeveer een uurtje duurden. Mede door de krachtige wind werd dit een natte ervaring voor sommigen wat hen niet tegenhield om verder te doen met steun en peptalk van de deelnemende rescue teams (RYCB, KLYK en VVW Galgenweel). Lees meer »

oktober 28th

Einduitslagen IMS Verbondsbezem en ORC Club competitie

UTRECHT (NED) - De definitieve uitslagen van de competities zijn bekend! Reeds gepresenteerd tijdens de meetbriefhouders vergadering, maar nu dan ook wereldkundig…

Ik heb voor de lezers van Clubracer ook een snelle leesbare top 3 klaargestoomd. Misschien dat de winnaars hiermee wat langer kunnen nagenieten, ook via Google. Lees meer »

Noordzeeclub: Verslag meetbriefhouders bijeenkomst oktober 2004

UTRECHT (NED) - Woensdag 6 oktober 2004 opende Rabboud Crul (NED) voorzitter Noordzee club, in het Sportbondencentrum, de bijeenkomst en heette alle aanwezigen hartelijk welkom.

Het doel van deze bijeenkomst was naast de evaluatie van het afgelopen seizoen om de uitslag van de enquete bekend te maken en om van de aanwezigen te horen wat men er van vond. Hopende dat de discussie met de zaal nog andere inzichten opbracht.

De bijeenkomst bestond uit een presentatie die wordt gepresenteerd door verschillende leden van de Technische Commissie en het Watersportverbond.

oktober 27th

72 voet lang jacht breekt kiel en kapseist

SYDNEY (AUS) - Op 26 oktober knalt het 72 voet lange zeiljacht SPIRIT op de rotsen in Sydney Harbour. Ongelukkig breekt de 20 ton zware kiel van de romp en het zeiljacht verliest haar volledige stabiliteit om overeind te blijven. Gevolg de SPIRIT kapseist in no time! Niemand van de 12 koppige bemanning geraakte tijdens dit incident gewond.

Een sleepboot kwam eraan te pas om het zwaar gehavend zeiljacht weg te slepen.
Lees meer »

AANKONDIGING:<br>1ste Internationale First 31.7 zeilwedstrijd

DUINKERKE (FRA) - Zondag 7 november 2004 hebben de First 31.7 bezitters hun eerste internationale zeilwedstrijd. Het initiatief komt van de Beneteau dealer te Duinkerke en de organisatie is in handen van Club de Dauphin Dunkerque. Er zal geracet worden op Olympisch banen en kustparcours. Lees meer »

oktober 26th

CLUBRACER:<br>Forumsoftware upgrade

Dinsdagavond 26 oktober zal de forumsoftware van Clubracer een upgrade ondergaan. Het Clubracer forum gaat van phpBB v1.4.4. naar versie 2.0.10. Naar verwachting zal rond 20.00 uur de overstap beginnen en het forum enige tijd "plat gaan". Hopelijk verloopt de upgrade vlot en zal dit van beperkte duur zijn. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen