Archief - apr 26, 2004

Update Van Uden Reco Regatta | de uitslagen

PORT ZELANDE (NED) - Het was lang wachten op de uitslagen. Maar Gerben van Wijngaarden lid van de Grevelingen organisatie is alvast zo vriendelijk om de uitslagen van de Van Uden Reco Regatta naar ons toe te zenden. Ik heb direct de ZW files omgezet in HTML output.

Nevermind Sailing Team wint Cadetwedstrijd

HEUSDEN (BEL) - Op 25 april werd er een nationale wedstrijd gehouden in Heusden voor de cadetten. Normaal was de start om 10.30 maar omdat er veel te weinig wind was de wind constant draaide hesen ze de uitstelvlag. Lees meer »

Weinig wind tijdens van Uden Reco Grevelingen Regatta

PORT ZELANDE (NED) In het weekend van 24 en 25 april 2004 werd voor de 3de keer de van Uden Reco Grevelingen Regatta verzeild op de Grevelingen. Met de Port Zélande Marina als basis, waren er ook dit jaar weer meer dan 100 inschrijvingen (IMS, ORC, Toer, Max Fun, 11metres, Javelin). Lees meer »

Semaine Olympique Française | verslag Sebbe - dag 1

HYERES (FRA) - Zondag werd de eerste reeks van de wedstrijd in Hyéres gevaren.
Over de ganse wedstrijdduur waren zeer onregelmatige omstandigheden. Na 4 uur wachten op het water wordt uiteindelijk toch een start gegeven in omstandigheden die er zeker niet op verbeterd zijn. Lees meer »

Dubieuze facturen en niet geboekte onkosten doen het VYF de das om

GENT (BEL) - Na het lezen van het eerste evaluatie verslag geschreven door de kersverse voorzitter van de Vlaamse Yachting Federatie (BEL) lijkt het erop dat het begrotingsbeheer, budgetbegeleiding, uitgavencontrole en financiëel management een mega grote puinhoop is geworden en dit door de handelingen van het voorgaande bestuur. Lees meer »

Te Koop: Cheyenne

Amper 3 weken na de snelste wereldomzeiling heeft Steve Fossett besloten om
zijn project "wereld-zeilrecords" stop te zetten. Daarom staat zijn boot, de
38-meter catamaran "Cheyenne" met een palmares om "u" tegen te zeggen, te
koop. Lees meer »