Archief - mei 2004

mei 30th

Audi wint de Yeoman Challenge Cup

Audi wint de Yeoman Challenge CupDe AUDI wint de Yeoman Challenge Cup in IMS1. In de grootste en meest prestigieuze klasse IMS 1 is de strijd nu ongemeen spannend geworden voor de eindoverwinning van de ABN AMRO North Sea Regatta Trophy. Met nog een dag te gaan zijn er nog twee kemphanen over. Satori (Grand Soleil 45) en Audi (IMX 40) die morgen de ultieme strijd gaan leveren voor de zege. Lees meer »

Unieke kans de eerste Rondje Tiengemeten zaterdag 12 juni

Op zaterdag 12 juni 2004 vindt het eerste Rondje Tiengemeten plaats georganiseerd door de Haringvlietcommissie. Dit is een weekend wedstrijd georganiseerd door WSV Willemstad en WSV Hellevoetsluis. Lees meer »

mei 29th

North Sea Regatta komt wind te kort

SCHEVENINGEN (NED) - Valse starts aan de orde van de dag. Lees meer »

AUDI voorsprong door techniek?

SCHEVENINGEN (NED) - In het vroege voorjaar werd er al gesproken over de AUDI. "Die boot ziet er wel heel gelikt uit."...... "Die hebben de spulletjes goed voor elkaar."......... "Ik weet niet wie dat zijn."
Maar halverwege de ABN AMRO North Sea Regatta heeft de boot en de bemanning in elk geval genoeg indruk gemaakt op de deelnemers van de regatta en dat is niet alleen vanwege de in het oog springende ontwerp met de rode zeilen."Weet je wie wel goed vaart......? De AUDI."
Lees meer »

Spa Regatta in Medemblik - 3de dag

in

MEDEMBLIK (NED) - Weinig wind op de derde dag van de Spa Regatta in Medemblik (om en bij de 5 knopen). Sebastien Goedfroid (BEL) behoudt ook na de derde dag zijn tweede plaats met een 8e en 14e plaats in de reeksen van vandaag. Voor Mateusz Kusnierewicz was het een stuk minder (20 en 15) en hij wordt verstoten naar de derde plaats in de voorlopige klassering. Ben Ainslie heeft na een matige eerste dag op de tweede en derde dag de puntjes op de i gezet met vier 1e plaatsen op rij en hij verovert autoritair de 1e plaats in het klassement.
Lees meer »

mei 28th

De Nederlandse Commodore’s Cuppers moeten in de AUDI de meerdere erkennen

In Scheveningen lag de binnenhaven vrijdagmorgen afgeladen vol met zeegaande boten en hun bijbehorende wedstrijdzeilers. Kleine, grote, moderne en klassieke boten van alles wat. Langzaam bouwde de zeewind op en maakten de meer dan 2.500 duizend zeilers zich op voor een dag strijden op de Noordzee. Lees meer »

VYF persbericht: Spa Regatta in Medemblik - 2de dag

MEDEMBLIK (NED) - Een matige wind op de tweede dag in Medemblik. Lees meer »