Archief - aug 2, 2006

ONK Zeezeilen: inschrijvingen geopend

Het ONK Zeezeilen wordt dit jaar gehouden op vrijdag 22 t/m zondag 24 september, Seaport Marina IJmuiden. De inschrijving is gisteren 1 augustus geopend. Deelnemende klassen zijn IMS, X-35 en PION. Vijftig tot zestig schepen worden verwacht.

De Notice of Race is te vinden op de website van het evenement. Inschrijven doe je daar ook. Voor bemiddeling bij het samenstellen van de bemanning is er de bemanningspool.

Het wedstrijdveld bestaat dit jaar dus uit zeezeilende handicap- en eenheidsklassen. Te samen goed voor een sterke en zeer competitieve vloot. Lees meer »

Skandia Cowes Week 2006 - dag 4

Glunderende gezichten van de bemanning van Roark aan de biertent, en terecht. Evenals gisteren hebben ze line honours gevaren en vandaag hebben ze ook de totaal overwinning op zak van de dag.
857 Boten op het water vandaag waarvan er 658 gefinisht zijn en 39 hebben er opgegeven. Elke dag doen er blijkbaar minder en minder boten mee… De weersverwachtingen van 40kn hebben we nooit gezien, meer dan 23kn hebben we op de meter niet afgelezen. Op de vlaggestok van de Royal Yacht Squadron hing de Yankee vlag, dus reddingsvesten verplicht.

IRC 0 Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen