Archief - nov 25, 2010

Start van de halve finales in de Louis Vuitton Trophy

Op vrijdag 26 november starten de halve finales van de Louis Vuitton Trophy. BMW Oracle Racing team heeft overtuigend de voorrondes gewonnen in Dubai met een overduidelijke 13 tegen 2 score. Hiermee heeft het Amerikaanse team ook het recht verworven om haar tegenstander uit de overige 3 halve finalisten te kiezen. En de keuze van de Amerikanen viel op het Frans/Duitse team van All4One. De andere halve finale zal gezeild worden tussen Emirates Team New Zealand en Mascalzone Latino Audi Team. Lees meer »

Marit Bouwmeester wint Conny van Rietschoten Trofee 2010

Marit BouwmeesterOp donderdagavond 25 november werd Marit Bouwmeester uitgeroepen tot winnares van de Conny van Rietschoten Trofee 2010. De uitreiking vond plaats in de Sociëteit van de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’ in Rotterdam in het bijzijn van een groot gezelschap dat in de Nederlandse zeilwereld een rol van betekenis vervult. Lees meer »

Extreme Sailing Series 2010 vanaf dit weekend te zien op Britse TV zender Channel 4

Op 13 december zullen de Extreme Sailing Series 2011 locaties, teams en innovaties bekend gemaakt worden tijdens een persconferentie in Portugal. Om de aanloop naar het nieuwe seizoen kracht bij te zetten zal de Britse TV zender Channel 4 de vier komende weekends alle hoogtepunten en actie van het 2010 seizoen op een presenteerblad in uw huiskamer brengen. Lees meer »

Denis Van Weynbergh finisht als 39ste Class 40 zeiler tijdens de Route du Rhum 2010

Denis Van WeynberghDeze ochtend om 9u 59 bereikte de Belgische Class 40 zeiler Denis Van Weynbergh de finishlijn van de Route du Rhum. Hij behaalde daarmee de 39ste plek in het Class 40 klassement. De Green Energy 4 Seasons – Diabetics Challenges had in totaal 24 dagen 20 uur 57 minuten en 33 seconden om de 3539 zeemijlen tussen Saint-Malo en Pointe-à-Pitre te overbruggen. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen