Archief - mrt 14, 2010

Louis Vuitton Cup: 3de spiboom breekt

spiboom gebrokenTerwijl James Spithill aan de kant interviews geeft zeilen enkele van zijn BMW Oracle teamgenoten verspreid over andere teams in de Louis Vuitton Cup. In het kort, ETNZ blijft onverslagen en wint zonder spiboom, de Russen verliezen “nog” eens, er gaat een spi overboord bij Azzurra na de finish en Mascalzone wint van Artemis. Lees meer »

Nederlandse match race zeilsters zilver en brons in Athene

Nederlandse match race zeilstersDe twee match race teams uit de Nederlandse Kernploeg pakten het zilver en brons tijdens de Eurolymp wedstrijden in Athene. Mandy Mulder, Mijke Lievens en Marja van Helden verloren de finale van de Griekse Sofie Bekatorou. Renee Groeneveld, Annemieke Bes en Brechtje van der Werf wonnen de petit finale van de Kroatische Dekleva Paoli en pakten daarmee het brons in een veld van 13 deelnemers uit acht landen. Lees meer »

Louis Vuitton Cup: Emirates Team New Zealand geniet van haar winst

Louis Vuitton CupNa een verloren dag zonder dat er gezeild kon worden geeft de 5de dag ons verassende resultaten. Spannend zeilen in een winderige arena welke met 8 teams van wereld formaat. In de 2de race zien we een aanvaring tussen het Britse Team Origin en het Franse Team Aleph, en in race 3 zagen we het Zweedse Artemis met een gezonde voorsprong op Azzurra tot de spiboom over de zij ging en de spi mee nam… Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen