Archief - mrt 20, 2010

Louis Vuitton Cup: Wie gaat er naar de finale?

Louis Vuitton CupWie moest er tegen wie zeilen? Artemis onder leiding van Paul Cayard met onze eigenste Simeon Tienpont aan boord (ooit nog lid van het ClubRacer zeilteam) moest de beste van 3 wedstrijden tegen Mascalzone Latino Audi (Gavin Brady) zeilen. Emirates Team New Zealand (Dean Barker) koos dan weer om het op te nemen tegen Louis Vuitton Cup winnaar in Nice Azzurra (Francesco Bruni). In het totaal zijn er 5 wedstrijden gezeild met eentje die nog moest ingehaald worden. Lees meer »

J/24 Tune up op zondag 11 april 2010

J/24De tune up voor nieuwe een aankomende J/24 zeilers was vorig voorjaar een doorslaand succes. Veel nieuwe gezichten en nieuwe eigenaren. Ook dit jaar organiseert het J/24 bestuur weer een tune up. En wel op 11 april 2010. De J/24 klassenorganisatie organiseert dit weer in samenwerking met een aantal J/24 booteigenaren en de WSV Braasemmermeer. Tijdens deze dag kun je of kennismaken met de J/24, of de fijne kneepjes van het J/24 zeilen leren van de internationale J/24 cracks met tips en tricks voor het aankomende EK 2010. Lees meer »

Winterserie First 31.7 op de Grevelingen weer top

Bemanning Blauwe KnoopNa 6 wedstrijddagen met maar liefst 19 First’s en in het totaal 17 starts kan de Klasse terugkijken op een geweldige winterserie. Een strakke organisatie, goede voorzieningen en een mooie strijd op het water, wat wil je nog meer? Lees meer »

Orlentbeker 2010

Orlentbeker 2010Op het spaarbekken van Broechem is zondag 7 maart de Orlentbeker gezeild. Onder echte superkoude voorjaarsomstandigheden met ongeveer 8 tot 12 knopen wind afgewisseld met vlagen die bij dit weertype horen zijn er vier manches gezeild. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen