Archief - mrt 23, 2010

JPH constant en relaxed naar de eindoverwinning in Drimmelen

JPH winnaar DrimmelenZondag was de laatste dag van de winterserie van de WSV de Biesbosch winterwedstrijdserie. Met een zeer instabiele wind vanuit het noorden en druilerige omstandigheden was de start van de dag wat somber. Echter na een goed half uurtje werd de zon winnaar in het geheel en werd het een prachtige dag met een spektakel van de bovenste plank. In alle klasse waren er nog prijzen te halen waardoor het spel behoorlijk op de bekende wagen was. Lees meer »

Wereldkampioenschap J/22 in Scheveningen trekt hoog zeilniveau aan

Wereldkampioenschap J/22Van 26 juni tot en met 3 juli 2010 zal het nieuwe internationale wedstrijdzeilcentrum in Scheveningen het strijdtoneel vormen voor de J/22 Worlds 2010. Het comité van Jachtclub Scheveningen onder leiding van Peter Anink zal er voor zorgen dat er gedurende 6 dagen een reeks mooie wedstrijden zullen worden neergezet voor de rede van Scheveningen. Ook de Gemeente Den Haag heeft haar steun toegezegd om dit evenement tot een succes te maken. Lees meer »

Van Uden Reco Stellendam Regatta 2010

Van Uden Reco Stellendam Regatta 2010 promoOver 33 dagen wordt het startsein gegeven voor de Van Uden Reco Stellendam Regatta die, zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk, gezeild wordt op het Haringvliet voor Stellendam en Hellevoetsluis.
De volgende klassenorganisaties hebben aangegeven dit jaar van de partij te zijn: J22, Maxfun 25, Laser SB3, First 31.7 en X-35. Zij laten de Van Uden Reco Stellendam Regatta meetellen voor hun jaarprijzen. Lees meer »

Pre-registratie voor de X-35 kampioenschappen 2010

in

Om de X-35 kampioenschappen in 2010 te promoten heeft X-Yachts twee pre-registratie pagina's gelanceerd, één voor elk kampioenschap. Deze toegewijde pagina's bevatten onder andere de reeds ingeschreven deelnemers. Lees meer »