Archief - apr 14, 2010

Hublot PalmaVela: Mediterraanse seizoensopener

Hublot PalmaVelaDonderdag start in Palma de PalmaVela, traditioneel de opener van het seizoen in de Middelandse Zee voor de grotere boten (de grootste deze week is de 143ft Wally ‘Esense’), met verder de mini-maxis (STP65 ‘Container’, JV60 ‘Jethou’, RP72 ‘Shockwave’, Mills68 ‘Alegre’ om de racers er even uit te lichten) en ook voor de TP52’s. Lees meer »

MaydayMatch 2010 inschrijvingen zijn geopend!

MaydayMatchOp 12 en 13 juni organiseert de Groninger Studenten Zeilvereniging Mayday wederom de MaydayMatch. De MaydayMatch is het grootste matchrace evenement in Nederland en tevens het Nederlands Studentenkampioenschap Matchracen. Dit weekend wedstrijdzeilen is het matchrace evenement voor alle studenten en voor zeilers van elk niveau! Lees meer »

Maasvlakte 2 regatta afgelast wegens onvoldoende sponsors

Maasvlakte 2 regatta afgelasEerder berichtte we dat er een unieke zeilwedstrijd zou plaats vinden voor catamaran zeilers maar helaas stopt Havenbedrijf Rotterdam met het plan om in het weekend van 5 en 6 juni 2010 de Maasvlakte 2 Regatta te organiseren.
Het lukte niet om voldoende sponsors voor het evenement op en rond Maasvlakte 2 te vinden. Het gebrek aan financiële steun bracht Ronald Paul, directeur Projectorganisatie Maasvlakte 2, tot deze beslissing. "Zonder de bijdrage van sponsoren zou de organisatie van dit evenement voor ons een te kostbare onderneming worden. Ik hoop dat een ieder begrip op kan brengen voor deze beslissing." Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen