Archief - apr 22, 2010

Maarten Jamin kampioen der kampioenen tijdens de Primus Inter Paris

Maarten JaminDe Telegraaf meldt dat Yngling-zeiler Maarten Jamin (Joure) zich opnieuw kampioen der kampioenen mag noemen. Op de Loosdrechtse plassen wist hij de 49e editie van de Primus Inter Paris te winnen. Tijdens deze jaarlijkse wedstrijd zeilen alle nationale en internationale kampioenen uit verschillende klassen voor eenmaal tegen elkaar in de nationale 16m2 klasse. Lees meer »

Laurent Pages wordt schipper van het Mumma Duck Sailing Team

Mumma Duck Sailing TeamNadat nog geen drie weken terug het team werd aangevoerd door Bouwe Bekking kunnen wij wederom een grote naam bekend maken: Tijdens de Tour de France à la Voile 2010 en Normandy Sailing Week zal het team geschipperd worden door Laurent Pages. Daarnaast zal als derde evenement van het seizoen de GP Atlantique in Pornichet gevaren worden. Lees meer »

Voorbereiding start Pornichet Select solorace

Bert BossynsBert Bossyns is helemaal klaar voor zijn eerste grote solowedstrijd in de Transat 6.50 klasse: de Pornichet Select. Niet alleen is hij goed fysiek en nautisch voorbereid, zijn boot is ook helemaal in orde. Bewijs: de Felicity II werd vorig weekend vierde in de Demi Clé. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen