Archief - mei 8, 2010

VYF contracteert Deleglise Laurence en De Smedt Koen

Deleglise Laurence en De Smedt KoenVoor de uitbouw van de topsportstructuur in België heeft de Vlaamse Yachting Federatie Deleglise Laurence aangesteld als federaal trainer en De Smedt Koen als federaal jeugdtrainer. Beiden vervangen Sebastien Godefroid die in februari besloten had nieuwe wegen te wensen bewandelen in het wedstrijdzeilen met zeegaande jachten. Lees meer »

RS testdag

RS 100 zeilenZaterdag 5 juni organiseert Aquavitesse een RS Testdag. Op deze dag zijn de verschillende RS modellen beschikbaar om te bekijken en te zeilen. Er kan onder andere kennisgemaakt worden met de RS Tera, RS Q’Ba, RS Feva, RS Vision, RS 500 en RS 800. Lees meer »

Voorbeschouwing Delta Lloyd Regatta 2010

Delta Lloyd RegattaDe olympische vloot heeft Hyeres weer verlaten en beweegt zich langzamerhand richting Nederland. De volgende bestemming is Medemblik, waar de vijfde World Cup van dit seizoen plaatsvindt. Het recordaantal van 703 boten staat ingeschreven voor de 26se Delta Lloyd Regatta, die van 26 tot en met 30 mei wordt gehouden. De Laser Standard laat momenteel met 114 boten het grootste deelnemersveld zien. Gevolgd door de 470-mannen en RSX-mannen, die beide op 100 inschrijvingen staan. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen