Archief - jun 17, 2010

Heemskerk/Tentij nemen leiding Zwitserleven ONK Catamaran zeilen 2010 over

Op donderdag 17 juni 2010 namen Mischa Heemskerk en Bastiaan Tentij de leiding over van het Zwitserleven ONK Catamaranzeilen. Er stond een straffe noordoostenwind met opnieuw hoge golven. Dus perfecte zeil- en surfcondities. De catamarans zeilden drie races en de slalom windsurfers hebben vijf eliminatierondes op zitten. Voor 76 recreatieve zeilteams stond de traditionele Horstocht op het programma. Lees meer »

Winner 9.50 Covergirl wint de eerste WinnerCup

Afgelopen weekend was het zover: de eerste WinnerCup. En zoals dat bij een echte primeur in watersportland hoort, waren alle omstandigheden in optimaal forma aanwezig: locatie De KNZ&RV te Muiden, een wedstrijdveld met meer dan 20 schepen, de wedstrijdbaan bij Pampus en prachtige weersomstandigheden met 15 knopen wind. Lees meer »

ONK Catamaran zeilen 2010 kent ruige start

Catamaran zeilenHet Zwitserleven ONK Catamaran zeilen 2010 kende een ruige start op woensdag 16 juni. De noordoostelijke wind trok aan tot ruim 20 knopen bij hoge golven voor de Texelse kust. Dat betekende zwemles voor een groot aantal deelnemers. Coen de Koning en Thijs Visser vlogen naar de top van het klassement, maar werden gediskwalificeerd. Daardoor grepen Willem Geijssen (Amsterdam) en Sascha Larsen (Den Haag) de leiding. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen