Archief - sep 21, 2010

Nieuwe Benelux Melges 24 Klasse Organisatie houdt Open Dagen

Melges 24In het weekend van 16 en 17 oktober 2010 houdt de dan op te richten Benelux Melges 24 Klasse Organisatie Open Dagen. Geïnteresseerde wedstrijdzeilers kunnen die dagen op het Braassemermeer kennismaken met deze competitieve eenheidsklasse. In Europees verband zijn de startvelden groot en het niveau ligt hoog. In Nederland begint zich inmiddels ook een vloot van fanatieke teams te vormen. Lees meer »

Nieuw horloge voor Piet Hein Bakker na Rolex Swan Cup

Piet Hein BakkerPas dinsdag begon het racen, een Layday op vrijdag, zaterdag laatste dag voor de Swan 45 klasse en voor de rest van de “Zwanen” te weinig wind om een deftige wedstrijd te kunnen aanbieden. Zondag dan een klein beetje veel wind variërend van 30 tot 45 knopen op de laatste dag voor de overige Swans geeft: AP over H (uitstel, verdere seinen aan de wal), dan AP over A (no more races today). Resultaat: Deze Rolex Swan Cup telde slechts 3 wedstrijddagen! Lees meer »

Team Quantum racing van Nic Bol na Wereldkampioen nu ook Nederlands kampioen J/22

in

Team Quantum racingTeam Quantum racing NED 1364 van Nic Bol na Wereldkampioen nu ook Nederlands kampioen. Het was een mooie en spannende strijd dit weekend. Na 2 dagen zeilen stonden de nummers 1, 2 en 3 met gelijke punten bovenaan. Lees meer »

Dan Norman & Mel Rogers winnen ONK Dart 18 in Medemblik

Dan Norman & Mel RogersNa drie spannende dagen zeilen hebben Dan Norman & Mel Rogers (GBR) het ONK Dart 18 in Medemblik gewonnen. Ze hebben de titel overgenomen van David Lloyd & Jojo Pierce (GBR) die nu als tweede eindigden. Niels Oostenbrug & Harry van Veen (NED) werden knap derde net voor Nicolette van Gorp & Ruud van Gisbergen. Lees meer »

Team Winergy Zwiters kampioen Yngling

Team WinergyOnder wisselende omstandigheden heeft het gelegenheidsteam van Maarten Jamin, Florian van Dort en Marcella Pel op het Meer van Genève de Zwitserse titel veroverd. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen