Archief - nov 3, 2011

Wouter Borghijs wint hoger beroep tegen protestcomité Light Vessel Weekend 2011

Herinnert u de Light Vessel Weekend aka Belgisch kampioenschap IRC 2011 nog die gezeild werd van 2 tot 4 september vanuit Zeebrugge? Het was diegene waarvan de IRC 1&2 zeilers zo misnoegd waren over de te zeilen baan dat zelfs een enkeling (lees Wouter Borghijs van de TONTIN) het aandurfde om te protesteren tegen het belegen wedstrijdcomité. Naar goede gewoonte geraken in België maar weinig protesten tegen wedstrijdcomités aan de groene tafel laat staan dat ze daarna in hoger beroep beslecht worden. Deze keer hebben we een zeiler als winnaar, leest u mee hoe? Lees meer »

GW de Vrijbuiter organiseert Winterkampioenschap Solo

SoloOp 5 November is de jaarlijkse seizoensafsluiting in Loosdrecht met het Winterkampioenschap en een lezing van Kalle Coster. Komt allen naar deze gezellige seizoensafsluiting met of zonder boot ! Kan je overdag niet, kom dan ’s avonds eten en luisteren naar Kalle Coster, Olympisch 470 zeiler samen met zijn broer Sven. Lees meer »

Twaalf teams bij Team Heiner Winterserie Matchrace 2011-2012

Team Heiner Winterserie  Match RaceEind deze maand gaat de vierde editie van de Team Heiner Winterserie Matchrace van start in Lelystad (NED). Het programma is opgezet in lijn met het internationale matchrace concept en dat werpt zijn vruchten af. Inmiddels hebben twaalf teams zich ingeschreven voor de winterserie, dit is een verdubbeling ten opzichte van eerdere jaren. Zowel teams uit de nationale talentenploeg als de ‘gevestigde orde’ doen mee. Lees meer »