Archief - mei 19, 2011

Minder deelnemers meer finishers tijdens 2de Twilight Race

Twilight RaceAlle 31 deelnemers die afgelopen woensdagavond in Wemeldinge aan de start verschenen van de Twilight Race konden de finishlijn halen. Weliswaar na een afgekorte baan. Had iets te maken met voor het donker in de kroeg te kunnen zijn. Deze keer waren de getij condities aan de startlijn omgekeerd, stroom mee en wind tegen. Dit zorgde voor zeer korte kruisrakken. Perfect voor de kleinere bootjes en dat zie je in de uitslag. Lees meer »

Delta Lloyd Regatta op RTV Noord-Holland

Delta Lloyd Regatta op RTV Noord-HollandOp zondag 29 mei zendt RTV Noord-Holland de 27e editie van de Delta Lloyd Regatta uit, die plaats vindt voor de IJsselmeerkust van Medemblik. In een ruim veertig minuten durende uitzending wordt uitgebreid verslag gedaan van de belangrijkste zeilraces, met commentaar van watersportspecialist Jur Raatjes. Lees meer »

Havenmeester André Schoenmaker overleden

Jachthaven BreskensMet respect voor de nabestaanden melden wij u het plotse overlijden van André Schoenmaker, de zeer gewaardeerde havenmeester van Jachthaven Breskens en lid van de Watersportvereniging Breskens. Lees meer »

Raymarine Half Ton Series van start op 28 mei

Half Ton SeriesU moet al echt uw ogen in uw zak hebben en potdoof om niet te weten dat de halftonners –relieken van het IOR-tijdperk en tegenwoordig veruit de grootste ‘eenheidsvloot’ aan onze kust- dit jaar in Cowes hun hoogdagen gaan beleven. Alles wijst erop dat de vijfde Half Ton Classics Cup daar een succes gaan worden. Lees meer »