Archief - mei 23, 2011

Groene revolutie: Quantum Racing en Iberdrola Team winnen de Cascais Trophy (video)

in

uantum RacingQuantum Racing (US) liet heel de Audi MedCup vloot in een rookgordijn tijdens de Cascais Trophy. Met vijf paaltjes van de negen wedstrijden een dominante overwinning voor de gloednieuwe groene TP52. De eveneens groen gekleurde Iberdrola wint in de Soto 40 klass eveneens het openingsevenement van het Audi MedCup circuit. Lees meer »

Michel Kleinjans goed van start in de Normandy Channel Race 2011

Michel KleinjansDe zestien Class 40 deelnemers in de Normandy Channel Race hebben hun eerste nacht op zee erop zitten. Na de hectische start van gisteren in Hermanville (FRA) zette de Class 40 vloot koers richting de Saint Marcouf eilandjes. Het Kanaal werd 's nachts overgestoken en de leiders zeilden deze ochtend al op de Solent tussen het eiland Wight (GBR) en het vaste land. Lees meer »

Laser SB3 Wereldkampioenschap: Benelux vertegenwoordigd door 4 teams

Laser SB3 Wereldkampioenschap
Van 16 tot 20 mei 2011 werd het Zhik SB3 World Championship in Torquay, Zuid-Engeland gezeild. Onder de 103 Laser SB3 zeilteams waren ook 4 teams uit de Benelux aanwezig: de ‘Rivium’ (NED 3441) met Paul Gast, Wouter Van den Ende en Arno Boot, de ‘Cube’ (NED 3470) met Martijn Buitenhuis, Chris Muilwijk en Edward Van der Poll, de NED 3511 met Marco Van Driel, Martyn Worseling en Joost Assman en de ‘Los Zapateros’ (BEL 3472) met Alex Schoenmakers, Cedric De Bleye en Jan Decorte. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen