Archief - mei 4, 2011

General Tapioca uit de bocht en dondert van trailer

General TapiocaWoensdagnamiddag. Nieuwpoort. Op de werf Yachting Wave treft eigenaar Philippe Pilate (BEL) de laatste voorbereidingen om met zijn General Tapioca op de trailer de tocht naar het zuidbretoense Bénodet aan te vatten. Hij en zijn team willen daar dit weekend meestrijden in de Obélix Trophy. Lees meer »

Michel Kleinjans samen met Fransman in Class 40

Kiwi40FCFransman Marc Lepesqueux en Antwerpenaar Michel Kleinjans zullen op 22 mei e.k. deelnemen aan de Normandy Channel Race. Dat doen ze samen, niet in de oude Roaring Forty, noch aan boord van één of andere oude Class 40, maar wel aan boord van een spiksplinter- & nagelnieuwe Kiwi40FC. Lees meer »

Navimo publiceert interactieve catalogus

in

Navimo catalogusNa het uitbrengen van de nieuwe Navimo catalogus begin dit jaar, is nu ook een interactieve versie beschikbaar op de website van Navimo. De Navimo catalogus is meer dan 800 pagina's dik en bevat ruim 25.000 producten voor uw boot. De Navimo catalogus komt in plaats van de bekende Plastimo catalogus en bevat nu de producten van alle merken binnen de Navimo groep, aangevuld met een selectie van de meest bekende internationale specialisten. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen