Archief - sep 20, 2011

Nederlands kampioenschap Maxfun 25 preview

Nederlands kampioenschap Maxfun 25Komend weekeinde wordt er in Medemblik weer gestreden om het felbegeerde schaalmodel welke al sinds 2000 in de klasse circuleert. 15 teams hebben zich al aangemeld, en maken de boten klaar voor de strijd. Onder deze teams bevinden zich de trouwe Maxfun teams zoals de MXTC, 18+, Maxsolution, Maximizer,... Lees meer »

Regerend wereldkampioen West Kirby wint Batavia Regatta

Batavia RegattaDe Batavia Regatta van het afgelopen weekend is gewonnen door de regerend wereldkampioen team racing West Kirby. Dat het team racen in Engeland nog op een hoger niveau staat dan in Nederland bleek afgelopen weekend: alle ereplaatsen waren voor Britse teams: 1. West Kirby, 2 Cambridge en 3 Royal Thames. Het team van Aalsmeer greep daarmee na een uitstekende prestatie op zaterdag (5 wins op een rij tegen West Kirby) net buiten de prijzen. Lees meer »

Randmeren Racing Nederlands Kampioen J/24

Randmeren Racing Nederlands Kampioen J/24De Randmeren Racing, een team dat zich focust op het ontwikkelen en opleiden van zeiltalent, heeft afgelopen weekend het ONK J/24 gewonnen. Het ONK werd op de Braassem verzeild tussen vrijwel alleen Nederlandse teams en kende een ervaren veld. Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen