Archief - mrt 9, 2012

Zwitserleven Zeilweek opnieuw een trekpleister voor internationale toppers

Zwitserleven ZeilweekDe Zwitserleven Zeilweek op het Waddeneiland Texel is in 2012 opnieuw de plek waar high performance zeilers en recreanten uit de gehele wereld samenkomen. De Zeilweek begint op woensdag 6 juni en duurt vier dagen. Als hoogtepunt start op zaterdag 9 juni de 35ste Zwitserleven Ronde om Texel. Voor het tweede achtereenvolgende jaar vinden op Texel in de aanloop naar de Ronde om Texel tegelijkertijd het Open Nederlands Kampioenschap Catamaranzeilen en het WK Nacra Infusion plaats. Lees meer »

Belgische zeilsters in de finale van de Woman’s Cup

Woman’s CupHet voorbije weekend stond de haven van het Franse Pornichet, vlakbij het mondaine badplaatsje La Baule, volledig in het teken van de Women’s Cup : een ideetje dat een jaar geleden ontstond uit het brein van de Française Cécil Keriel, die zo de honderste verjaardag wou herdenken van de ‘Dag van de Vrouw’. Lees meer »

Definitieve deelnemerslijst voor Batavia Stad NK Match Racing

Match RacingVandaag zijn de officiële uitnodigingen verstuurd aan de teams voor het Batavia Stad NK Match Racing van 20 t/m 22 april 2012. De definitieve deelnemerslijst bestaat uit de volgende match race schippers met hun teams inclusief hun wereld ranking: Lees meer »

Nieuwsoverzicht zeilen