Lijnenspecialist

Archief

mei 30th, 2016

Schelderegatta 2016 heeft alweer een auto als hoofdprijs

Schelderegatta 2016De Schelderegatta, de tweede grote Belgische zeilklassieker na de Antwerp Race die start op zaterdag 4 juni 2016 rond 11:00 voor Hansweert, de Schelderegatta die enkel open is voor CR gemeten zeiljachten en daarmee dè familierace bij uitstek is, die heeft alweer een leuke verrassing voor de deelnemers in petto… Lees meer »

Elvstrom Sails en Messink Yachting samen in zee te Enkhuizen

in

Elvstrom Sails en Messink YachtingElvstrom Sails opent een verkoop-, en servicepunt in Enkhuizen. Op de werf van Messink Yachting, in het hartje van het gezellige Enkhuizen, kunt u hier vanaf 1 juni terecht voor verkoopadvies en onderhoud. U meert de boot letterlijk voor de deur van de zeilmakerij af (maximale diepgang 2,85). Lees meer »

Preview Charity Cup 2016

Charity CupOp 11 en 12 juni zal voor de tiende keer om de Charity Cup worden gezeild op de Oosterschelde. Stichting Sail4Charity steunt jaarlijks een goed doel. Dit jaar heeft Stichting Sail4Charity, bij wijze van uitzondering, voor de 2e keer gekozen voor het verlenen van steun aan mensen met een beperking die willen wedstrijden zeilen. Lees meer »

mei 29th

ONE TON revival Cup 2016 worstelt met naam

ONE TON revival CupNadat Vincent de Vries ongeveer een half jaar regelmatig contact heeft gehad met de originele organisator van de “One Ton Cup”, de Cercle de la Voile de Paris (CVP) om te komen tot samenwerking, heeft de CVP ons strikt verzocht van de naam One Ton Cup revival af te zien. De naam “One Ton Cup” heeft naam bescherming binnen Europa, de CVP is de eigenaar van deze naam. Lees meer »

mei 28th

Antwerp Race 2016 introduceert één centrale finisharea

Antwerp Race 2016De organisatoren van de Antwerp Race hebben eindelijk beslist één enkele finish- en after race area uit te bouwen. Dat is goed nieuws. De afstand tussen rechter- en linkeroever was altijd al een domper op de feestvreugde. Lees meer »

De weg naar het Nederlands Kampioenschap TwoHanded 2016

AjetoNadat eind vorig jaar al voor de succesvolle Fastnet de J/111 Xcentric Ripper verkocht werd, en Robin graag een wat grotere boot voor de familie zocht, was de keus voor de J/122E snel gemaakt. Aangezien het TwoHanded varen ons de afgelopen jaren heel goed bevallen is hadden we nu de optie om de nieuwe J/122 zo goed mogelijk te optimaliseren voor het shorthanded zeilen. Lees meer »

mei 24th

Vernieuwde Imhoff Splash Top

in

Imhoff Splash Top smartphoneHet duo John van der Starre en Robin Verhoef werd dit weekend met de J/122e 'Ajeto!' Nederlandse Kampioenen ORC-Twohanded. Beide zeilers droegen de vernieuwde Imhoff Splash Top met Smartphone venster. De firma On-Deck, leverancier van Imhoff zeilkleding, realiseerde in samenwerking met John van der Starre de aanpassing van de Imhoff Splash Top. Lees meer »