Breskens Sailing Weekend

Al het Breskens Sailing Weekend nieuws, uitslagen en foto's vind je hier chronologisch geordend.

Optimist on Tour bij Breskens Sailing

Optimist on TourOp 29 en 30 augustus is de Optimist on Tour aanwezig bij zeilevenement Damen Breskens Sailing Weekend. Kinderen met een zwemdiploma kunnen dit weekend kosteloos deelnemen aan allerlei watersportactiviteiten, waaronder zeilles in Optimisten. Lees meer »

Aftellen naar het Breskens Sailing Weekend

Breskens Sailing Weekend 2014Het is nog maar 2 weken te gaan naar het DAMEN Breskens Sailing Weekend 2014 op 29, 30 en 31 augustus a.s. Maar om het spannend en competitief op het water en gezellig aan de wal te maken, hebben we wel grote aantallen deelnemers nodig. En die laten nu nog op zich wachten. Lees meer »

Breskens Sailing Weekend vernieuwd

Breskens Sailing WeekendHet Breskens Sailing Weekend kent na enkele jaren een nieuwe hoofdsponsor, namelijk DAMEN Shiprepair uit Gorkum. Vanaf de komende editie draagt hét zeilevenement van Nederland voor drie jaar de naam DAMEN Breskens Sailing Weekend. Ook de introductie van de ORC klasse is een noviteit om niet naast te kijken. Lees meer »

Breskens Sailing Weekend volgt het beleid inzake dubbel scoren in IRC en ORC

Breskens Sailing WeekendNa 5 jaren enkel IRC gemeten jachten, op een aparte baan naast de CR klassen, op de Westerschelde competitief te hebben laten varen, terwijl in de rest van Nederland overal nog voor ORC Club ingeschreven kon worden, volgt het Breskens Sailing Weekend nu ook het dit jaar ingevoerde beleid van de klassenorganisatie voor zeegaande kajuitzeiljachten, de Noordzee Club. Lees meer »

Breskens Sailing Weekend: winnaars zijn bekend

Breskens Sailing WeekendDe tiende editie van het Gaastra Breskens Sailing Weekend is volgens de wedstrijdorganisatie succesvol verlopen. De bekende zeilwedstrijd in Breskens kende louter goed weer, wat leidde tot een competitieve wedstrijd vol zeilspektakel. Lees meer »

Breskens Sailing Weekend - dag 2: Opnieuw Zeeuws succes

Breskens Sailing WeekendNet als de eerste dag bleek dag twee van het Gaastra Breskens Sailing Weekend een goed nieuwsshow. Buiten opnieuw wat kleine incidenten bij de start was het weer een dag met prachtig zeilweer voor een dito zeildag. Lees meer »

Wind- en weerbericht Breskens Sailing Weekend 2013 (3)

weerbericht Breskens Sailing WeekendAlgemene synoptische situatie: De komende dagen breidt het Azorenhoog zich opnieuw uit over West-Europa. Weerbeeld: Zondag heeft de zon veel moeite om door de vele hoge en middelhoge bewolking heen te komen. Lees meer »