Inshore Noord (NED)

Alle het nieuws over de zeilwedstrijden uit de vaargebieden: Durgerdam, Enkhuizen, Hindelopen, Hoorn, IJsselmeer/Wadden, Muiden, IJmuiden,...

Aankondiging: Nederlands Klasse kampioenschap FF65

FF65Het Nederlands Klasse kampioenschap FF-65 zeilen wordt dit jaar gehouden in Muiden op 30 en 31 augustus a.s. bij de Koninklijke Nederlandse Zeil- en Roeivereniging (KNZRV). Lees meer »

Uitnodiging Pampus Regatta

Pampus RegattaDe organisatie van de Almere Regatta wil u via deze weg van harte uitnodigen voor de eerste Pampus Regatta. Deze nieuwe tweedaagse regatta wordt op zaterdag 13 en zondag 14 september gevaren op het IJmeer. De Pampus Regatta is een samenvoeging van de Hooikistrace van Roei- en Zeilvereniging Naarden, en de Trintelrace van Zeilvereniging Het Y en WSV Flevomare. Lees meer »

Jarige Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace deelt uit

Delta Lloyd 24 Uurs zeilraceDe jarige Delta Lloyd 24 Uurs zeilrace 2014 gaat uitdelen. Op dit moment staat de teller op 478 voorinschrijvingen. Bij 550 aanmeldingen zal de organisatie van de vijftigste editie drie exemplaren van het boek 'Winnen is geen geluk' onder alle deelnemers verloten. Deze naslagwerken van auteur en gevierd zeiler Fred Imhoff worden ter beschikking gesteld door Uitgeverij Hollandia. Lees meer »

Addixion en de Xquise winnen YSY Ronde om Noord-Holland

YSY Ronde om Noord-HollandVrijdag 20 juni klonk om 10.00 uur het YSY Ronde om Noord-Holland startschot voor de eerste van de vijf startgroepen, de langzame toerklasse. De omstandigheden waren goed, WNW 15 knp, bewolkt en af en toe wat zon afgewisseld met motregen. Lees meer »

Paperino en Stella Maris winnen Contest Cup 2014

Stella MarisVan 30 mei tot en met 1 juni was er een ware invasie van Contest jachten in de Oosterhaven van Medemblik. Contest eigenaren uit verschillende hoeken van de wereld namen deel aan de 11e editie van de Sevenstar Contest Cup 2014 . Bij aankomst in de haven op vrijdag wapperden Nederlandse, Duitse en Engelse vlaggen langs de kade. Lees meer »

Schuttevaerrace dit jaar van start met 32 teams

SchuttevaerraceDe Schuttevaerrace gaat aanstaande vrijdag van start met maar liefst 32 teams. Dit is een stijging ten opzichte van de vorige editie. Het is goed om te zien dat er een veel nieuwe deelnemers meedoen. Er is zelfs internationale deelname vanuit Duitsland. Lees meer »

Pampus Regatta inschrijvingen zijn geopend

Pampus RegattaDe Pampus Regatta wordt zaterdag 13 en zondag 14 september voor het eerst gezeild op het IJmeer. De tweedaagse regatta staat open voor SW-, ORC- en eenheidsklasse (waaronder J80 en X-79). Bovendien wordt tijdens de Pampus Regatta ook de ORC4 Club Cup verzeild, waarin de Dutch Quarter Ton Cup is opgenomen. Lees meer »