WaterTrends

Inhoud syndiceren
Hulp nodig bij de aanschaf van uw motorboot, zeilboot of boot toebehoren? WaterTrends publiceert nieuws en trends van de toonaangevende watersportbedrijven en helpt u de knoop doorhakken!
Bijgewerkt: 18 min 17 sec geleden

Recordaantal werven op Motorboot Sneek

11 februari, 2017 - 10:58
Motorboot Sneek, de grootste botenshow van het Noorden, telt tijdens de voorjaarseditie een record aantal deelnemers. Naast acht watersportbedrijven uit Sneek, zijn acht werven en een jachtmakelaar te gast, vooral van buiten Sneek of Friesland. De gratis botenbeurs biedt in het weekeinde van 7, 8 en 9 april een divers aanbod: van Europese Motorboot van het Jaar 2017 tot een ruime keuze in gebruikte jachten.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

LUIS Nautic serie: nieuwe robuuste camera’s voor zeil- en motorboten

9 februari, 2017 - 08:00
Camera’s die nog goed werken onder de meest extreme, natte en zoute omstandigheden. Zo robuust zijn de camera’s uit de LUIS Nautic serie. Het Duitse bedrijf Waterloft introduceert deze nieuwe nautische camera’s op de Nederlandse en Belgische markt.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

Belgian Boat Show 2017 bijna van start

5 februari, 2017 - 15:41
De eerste zeiljachten en motorboten rijden de hallen van Flanders Expo binnen. De opbouw van de grootste indoor jachthaven is gestart. De Belgian Boat Show wordt voor de 29Ste keer dé jaarlijkse kick-off voor ervaren watersporters maar ook iedereen die verslingerd is aan vrije tijd op-, in- en aan het water. Er komen meer dan 200 boten en meer dan 250 exposanten naar Gent.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

DinghyGo: de opblaasbare zeilboot

27 januari, 2017 - 10:46
Met DinghyGo, de opblaasbare zeilboot, krijg je drie boten in één! Niet alleen kan je sportief zeilen en roeien, je kan ook gewoon met een buitenboordmotor varen.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

SEA-TAG armband: nieuw Man-Over-Boord alarmsysteem

27 januari, 2017 - 10:37
Het nieuwe SEA-TAG Man-over-boord systeem is op de METS winnaar geworden in de categorie 'Lifesaving and safety equipment'.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

America’s Cup kiest voor XO BOATS als officiële mediaboot

21 januari, 2017 - 19:28
XO Boats is door de America’s Cup Event Authority (ACEA) geselecteerd als de Officiële Media Boot voor de 35ste America’s Cup. Dat heeft de organisator van de 35ste America’s Cup net bekend gemaakt. ACEA krijgt de beschikking over vier XO 270 Cabins, maar de organisatie gaat ook de nieuwe XO DFNDR, een XO 360 en een XO Cruiser inzetten. De ‘Formule 1' van het zeilen wordt van 26 mei tot 27 juni 2017 in Bermuda gehouden.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

Een boeiende start van het watersportseizoen begint met het Watersport Informatie Event 2017

18 januari, 2017 - 21:17
Op zaterdag 11 maart 2017 organiseren de watersportbedrijven gelegen aan Boulevard Mariteam in samenwerking met de WSV in Sint Annaland het jaarlijks Watersport Informatie Event. Dit evenement staat volledig in het teken van watersportgerelateerde onderwerpen en ervaringen.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

Met de Kustzeilers naar Chatham

17 december, 2016 - 20:06
De Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers (NVvK) organiseert van 12 -18 juni 2017 een bijzondere Tocht naar Chatham om te herdenken dat Michiel de Ruyter 350 jaar geleden de Engelse vloot bij Chatham versloeg.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

Belship heeft nieuwe website

3 december, 2016 - 12:03
Groothandel/importeur van artikelen voor de watersport en jachtbouw BELSHIP BV heeft een geheel vernieuwde website. Op de website vindt u een overzicht van het volledige assortiment. Als belangrijkste functie en service is de mogelijkheid opgenomen om bestellingen te doen, alsmede gegevens en bestelhistorie te raadplegen. Het website is toegankelijk voor zowel de consument als onze B2B klanten.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

GT Yacht Brokers breidt uit naar Breskens

3 december, 2016 - 11:49
Afgelopen twee jaar heeft GT Yacht Brokers hard aan de weg getimmerd. Met het kantoor in Stellendam werden de makelaardij activiteiten steeds verder uitgebreid. Vorig jaar al werd GT Yacht Brokers steunpunt van Cruiser-Racer in Noord Europa en startten we samenwerkingen op in Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Turkije met diverse collega’s.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

Jachtclub Scheveningen en Festival Classique brengen licht en muziek

3 december, 2016 - 11:38
Op zaterdag 10 december worden om 19.00 u. ’s avonds de “LICHTJES OP SCHEVENINGEN” feestelijk ontstoken. Iedereen is welkom !! Ruim 150 schepen in de jachthaven van Scheveningen vormen vanaf dat moment, met meer dan 3.000 lampen, een feestelijke zee van licht in de Tweede Haven.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

Lancering Flying the Dutch flag on superyachts (video)

18 november, 2016 - 10:15
Minister Melanie Schultz van Haegen van het ministerie Infrastructuur en Milieu heeft tijdens de METSTRADE met een flinke stoot van een scheepshoorn Flying the Dutch flag on superyachts officieel gelanceerd. Flying the Dutch flag is de populaire vertaling van het Commercial Cruising Vessel-project en omvat een aantrekkelijke wettelijke regeling voor vanuit Nederland commercieel geeëxploiteerde superjachten. HISWA Vereniging maakte zich als brancheorganisatie van de (super)jachtbouw en watersportindustrie – samen met KVNR en Havenbedrijf Amsterdam - hard om deze regeling voor elkaar te krijgen.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

Najaarsbeurs Motorboot Sneek: meer bezoekers, goede verkoop

18 november, 2016 - 09:59
De veertien werven die eind oktober tijdens Motorboot Sneek hun aanbod van ruim 400 nieuwe en gebruikte jachten toonden, kijken terug op een geslaagde editie. De botenshow, die traditioneel twee keer per jaar in en om Sneek wordt gehouden, trok meer publiek dan in het voorjaar. Ook zijn diverse motorboten op en na de beurs verkocht.

lees verder

Categorieën: WaterTrends

Winnaars van Boat Builder Awards 2016 (video)

18 november, 2016 - 09:56
Acht winnaars en zeven eervolle vermeldingen werden gisterenavond in Amsterdam bekendgemaakt tijdens de tweede editie van de Boat Builder Awards for Business Achievement, in samenwerking met Raymarine. Robert Braithwaite CBE, oprichter van Sunseeker International, nam de Lifetime Achievement Award, die werd gesponsord door Side-Power, in ontvangst en gaf daarmee de aftrap voor een onvergetelijke avond in het Scheepvaartmuseum.

lees verder

Categorieën: WaterTrends