Lenco Regatta

23/06/2012
24/06/2012

Lenco RegattaOp het IJsselmeer wordt het laatste weekend van juni (23 en 24 juni) voor de vierde keer de Lenco Regatta gehouden, die ook dit jaar is opgenomen in de ORC-Clubcompetitie. Deze wedstrijd op het IJsselmeer staat open voor ORC Club, ongemeten jachten, FF 65 en shorthanded jachten. Voor het eerst maakt dit jaar ook het Nederlands Kampioenschap Pion deel uit van de Lenco Regatta, deze vinden plaats van 22 tot en met 24 juni. Als lokatie is traditioneel gekozen voor Flevo Marina Lelystad, een gezellige lokatie waar bovendien alle faciliteiten aanwezig zijn.

Het vorig jaar is de Lenco Regatta voor het eerst in het laatste weekend van juni gehouden. “De vele positieve reacties van vorig jaar heeft ons doen besluiten ook dit jaar de Lenco Regatta in het laatste weekend van juni te houden. Het is inmiddels ook duidelijk geworden dat we met de Lenco Regatta een toonaangevende plek in de Nederlandse zeilsport hebben gekregen”, licht Nico Brabers, algemeen directeur van Lenco, toe.

Het evenement is ook nu weer luxe aangekleed door hoofdsponsor Lenco. In de deelnameprijs zijn steigerbier en een heerlijk diner, verzorgd door het befaamde Alliance-restaurant De Hamert, inbegrepen. Nico Brabers: “Ook dit jaar is het inschrijfgeld per persoon niet verhoogd en gezien deze geringe deelnamekosten blijft thuisblijven duurder!”

Behalve overallprijzen per klasse zijn er tevens dagprijzen te verdienen. Onder de te winnen prijzen bevinden zich onder meer televisies en andere consumenten electronica van het merk Lenco.

Organiserende vereniging of organisatie: 
WV Lelystad
Plaats: 
Flevo Marina Lelystad
Vaarwater: 
IJsselmeer
Klassen kajuitjachten: 
ORC-Club
Double-handed
Single-handed
Eenheidsklassen kielboten: 
FF 65
Pion
Veiligheids categorie: 
4
E-mailadres: 
regatta@lenco.eu
Sluiting inschrijving: 
18 juni 2012
Google Map: 

Javascript is vereist om deze map te bekijken.