Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2

Discussie: Google +1 button

 1. #1
  Geregistreerd
  17 maart 2002
  Locatie
  51°84.38' N, 4°35.127' E
  Berichten
  3.863

  Standaard Google +1 button

  Google +1 (Plus One) button toegevoegd onder de ClubRacer voorpagina berichten, wedstrijdkalender en informatie pagina's.

  De afgelopen maanden is de oplettende internetgebruiker opgevallen dat op verschillende websites, vooral Amerikaanse, een +1 knopje in de Google-kleuren naast de wijdverspreide Tweet-en de Vind ik leuk-knop van Facebook staat. Nu dus ook op http://www.clubracer.be

  Wat brengt de Google +1 button?

  Met de +1 button kan je waardering geven voor een webpagina aan de personen waarmee je via de verschillende diensten van Google in contact staat. Kwam toen een pagina die je hebt gewaardeerd toevallig voor in de zoekresultaten van een Gmail-contact, dan krijgt hij of zij dat ook te zien.

  Waarom nu pas op ClubRacer?

  Op het officiële Google blog las ik gisteren dat het nu mogelijk is om niet enkel iets een +1 te geven via de Google +1 button maar dat het nu ook mogelijk is effectief content te delen met je Google Circles. Het heeft op zich laten wachten maar met 4 miljard dagelijkse views werd het toch hoog tijd om deze functionaliteit te implementeren in de ClubRacer website.

  Om de Facebook Like-button in te halen, moest Google Plus echt wel in gang schieten. Momenteel verschijnt de Google +1 button al op meer dan 1 miljoen sites en zijn er 4 miljard dagelijkse views. Google zelf zegt dat ze deze functionaliteit toevoegen om gebruikers de mogelijkheid te geven meteen een gesprek te starten over content die ze een +1 gegeven hebben. Gebruikers hebben dus de mogelijkheid om zoals alles op Google Plus te kiezen met welke kringen ze het willen delen en vervolgens een gesprek hierover willen starten.

  Maar dat is niet de enige functionaliteit die Google toevoegt. Wanneer je iets een +1 geeft, krijg je ook de mogelijkheid het te delen en dan voegt Google automatisch een afbeelding, beschrijving en link toe wat volgens Google zelf de beste manier is om een gesprek te starten.

  Veel plezier met de Google +1 button.
  BoatFinder™ - Zeiljachten, open boten en bootonderdelen verkoop je hier.
  WaterTrends - nieuws en trends van de toonaangevende watersportbedrijven
  RepoMan - de redactieboot van ClubRacer en WaterTrends

 2. #2
  Geregistreerd
  17 maart 2002
  Locatie
  51°84.38' N, 4°35.127' E
  Berichten
  3.863

  Standaard

  Voor diegene die nog geen Google+ account hebben.
  Hier een link met 150 uitnodigingen: https://plus.google.com/i/sw5WOrXRBUc:IDns3TMzNYw
  BoatFinder™ - Zeiljachten, open boten en bootonderdelen verkoop je hier.
  WaterTrends - nieuws en trends van de toonaangevende watersportbedrijven
  RepoMan - de redactieboot van ClubRacer en WaterTrends

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •