Weergegeven resultaten: 1 t/m 2 van 2

Discussie: Onze droom achterna

 1. #1
  lehaen olivier Guest

  Standaard Onze droom achterna

  Beste zeiler(s),  Wij zijn een jong koppel en het is onze droom om met een zeilboot de wereld in te trekken en het avontuur op ons af te laten komen.
  Verschillende jaren zijn er al over gegaan, maar het gevoel blijft terug komen. Dus dan is de enige oplossing het gewoon doen.

  Momenteel zijn we heel wat stappen aan het ondernemen om zo veel mogelijk kennis en ervaring op te doen voor we aan deze reis gaan beginnen. We starten vanaf nul en we willen binnen dit en 2 tot 3 jaar effectief vertrekken. Reglementen, stromingen, weerkunde,… we zijn het allemaal aan het leren. Zo willen we ook onze zeilboot van binnen en van buiten kennen voor we het ruime sop kiezen. Onderhoud vanbinnen en vanbuiten, van de motor, het hoort er allemaal bij en wij staan te springen om het te leren, ook in de praktijk.

  Onze droom willen we niet meer opgeven en daarom zijn we ook op zoek naar mensen die ons kunnen en willen helpen onze droom concreter te maken.
  Hebben jullie mensen nodig die mee willen gaan zeilen, kunnen jullie ons leren koers uitzetten (sextant en/of GPS), andere (praktijk)ervaringen die jullie willen delen,… .
  Hebben jullie materialen voor een zeilboot, duikmaterialen, misschien een vergeten zeilboot die ligt te wachten om haar benen eindelijk te kunnen strekken om een prachtig avontuur aan te gaan? Of kennen jullie iemand die zijn of haar boot wil wegdoen? Bij ons zou ze in heel goede handen zijn, want voor ons gaat het onze thuis zijn. En daar doen we alles voor, om die thuis goed in orde te brengen en blijvend te onderhouden.

  Voor ons is dit meer dan een droom, voor ons is het een levenswijze die we willen uit bouwen. We kunnen de signalen niet meer negeren. De wereld roept, het is tijd en dat voelen we vanbinnen.

  Als je het gevoel hebt dat je ons op één of andere manier denkt verder te kunnen helpen, twijfel niet en geef ons een seintje. Elke kleine ingeving kan voor ons een wereld van verschil maken.


  Dank je wel aan jullie allemaal,  Olivier Lehaen +32 (0) 492 95 24 12 lehaenolivier@hotmail.com
  (º27-06-1982)

  Sarah Dekinder +32 (0) 474 36 27 08 sarah_dekinder@hotmail.com
  (º23-12-1983)

 2. #2
  Geregistreerd
  17 maart 2002
  Locatie
  51°84.38' N, 4°35.127' E
  Berichten
  3.863

  Standaard

  Ik heb nog een hele resem overjaarse zeilpakken liggen uit de jaren 1999-2006. Niks mis mee maar wel outdated qua mode.
  Mocht je interesse hebben mag je ze komen ophalen.
  BoatFinder™ - Zeiljachten, open boten en bootonderdelen verkoop je hier.
  WaterTrends - nieuws en trends van de toonaangevende watersportbedrijven
  RepoMan - de redactieboot van ClubRacer en WaterTrends

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •