In de door de Zeezeilschool Scheveningen georganiseerde lezingenreeks 2008/2009 vertellen Clemens Kok en Nella Blokker donderdag 9 oktober op de Zeezeilschool Scheveningen over hun zeiltochten langs de zuidwestelijke rand van Europa. U bent van harte welkom de lezing bij te wonen, die plaatsvindt van 20.00 – 22.00 uur, Vissershavenweg 50 in Scheveningen.

Clemens Kok en Nella Blokker verkennen met hun zeilboot “Rosalie” menig haventje in Frankrijk, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben een voorkeur voor mooie, maar “moeilijke” ankerplekken, die zelfs met de diepgang van 80 cm van hun Ovni 32 moeilijk bereikbaar zijn. Schreef Geert Mak de bestseller “In Europa” voor landrotten, zeilschrijver Clemens Kok geeft zijn eigen nautische versie in “Langs Europa”.Al eerder verscheen van zijn hand de Vaarwijzer “Het Kanaal”.

Uitnodiging
U bent van harte welkom de lezing “Langs Europa” door Clemens Kok en Nella Blokker bij te wonen. De lezing wordt georganiseerd door de Zeezeilschool Scheveningen en vindt 9 oktober om 20.00 uur plaats op Vissershavenweg 50.

Voor nadere informatie: www.zeezeilschool.nl