5-10 okt IMS 600 Worlds te Bayona (ESP)

  • Author: Ice
    Date: do, 10/10/2002 - 02:00

Afgelopen weekend zijn de IMS 600 Wolrds gestart in het zonnige Bayona.Op de eerste dag drijftoestanden waardoor niet gestart werd.
Vijf windward leeward en 1 offshore wedstrijd zitten in de planning om een nieuwe boot wereldkampioen IMS 600 te maken.

17 teams vanuit 5 landen zullen met hun Sinergia's 40, IMX 40, First 40.7 en BH 36's vanuit de jachtclub "Real Club de Yates de Bayona" (ESP) strijden om deze tittel.

Ondertussen na 3 races zijn de snelste schepen dit jaar TELEFONICA MOVISTAR, SIEMENS MOBILE, FERMAX en ONO een titanenstrijd aan uitvechten voor een podiumplaats, dezen zijn allen van het type Sinergia40. Let op in berekende tijd finishen al deze shepen binnen de minuut samen met de First 40'7s en de IMX 40's dus kick ass zeilen verzekerd.

Op de foto FERMAX (Synergia40)

Real Club de Yates de Bayona website met de uitslagen:
www.mrcyb.com
Sinergia 40:
www.sinergia40.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: