Havenmeester belette deelname aan Antwerprace!

  • Author: Ice
    Date: di, 15/10/2002 - 02:00

Havenmeester legde Red Sharc aan de grond voor de start van de Antwerprace!
"Zaterdagmorgend 5 oktober. We komen aan in de jachthaven van Terneuzen, zoals gewoonlijk de gebruikelijke drukte. Tot onze grote verbazing zien we de Red Sharc vlak naast het havengebouw tegen de kant liggen. "Lijkt me toch wel ondiep om daar te liggen", zeg ik, en ja, Red Sharc zit aan de grond en kan dus niet uitvaren! De havenmeester zou ze verlegd hebben na een dispuut met de eigenaar, een heel gemene streek!"

dit stond te te lezen op de 11mod site

dus geen deelname aan de Antwerprace!!!

Heeft de havenmeester het recht om zo iets te doen, wat bij schade of verlies aan inkomsten door sponsoring of charter?

Op ons forum is een discussie gestart omtrend dit voorval en u kan daar uw mening kwijt.

Link naar de discussie:
Havenmeester legt Red Sharc aan de grond voor start Antwerprace!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: