De Breskensweek 2003 mee in het Belgisch NZK!

  • Author: Ice
    Date: ma, 21/10/2002 - 02:00

We kregen hier net een mailtje binnen van de wedstrijdorganisatie dat hun kalender van het Belgisch NZK online staat.
Belangrijk is dat de organisatie het voor mekaar heeft gekregen om het eerste weekend van de Breskensweek op te nemen in het NZK.Zo'n initiatieven kunnen we alleen maar toejuigen en hopen dat het wedstrijdveld er dit jaar groter door wordt.
Er zal onder de IRC handycap gevaren worden en niet CRC om versnipering tegen te gaan. Over het al dan niet blijven bestaan van Belgische IMS challenge zullen we meer weten in de maand november.

De Breskensweek organisatie deelt ons mede dat er geen liggeld is tijdens het weekend alsook de vrijdag en maandag. Doet men mee aan het tweede weekend dan is de midweek ook gratis.

We hebben getracht via een reply mail de URL's van de organiserende clubs te krijgen maar helaas nog geen respons. Deze zullen later aan het kalender worden toegevoegd.

Het kalender hebben we zo gerangschikt dat u hier ook de wedstrijden in Zeeland kan terugvinden zodat uw wedstrijdplanning kinderspel wordt.

Naar de kalender:
Volg deze link!

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: