LVC: Italiaanse marine invasie in Auckland!

  • Author: Yan T.
    Date: ma, 21/10/2002 - 02:00

De Italianen hebben versterking gekregen van het trainingsschip van hun marine cadetten met de driemaster Amerigo Vespucci. Het schip bezoekt Nieuw Zeeland op zijn laatste trip van het 2002 training's programma wat in Cadiz begon, voorts via de Verenigde Staten naar Mexico ging om dan langs Panama en Tahiti in Nieuw Zeeland te eindigen. Ge zou voor minder bij de Italiaanse cadetten aanmonsteren. Of het trainingsschip ook de mannen van Mascalzone Latino en Prada zal helpen bij het afdekken en controleren in Round Robbin 2 is nog niet geweten, maar dat het Italiaanse America's Cup team op culinair bezoek mocht bij Amerigo Vespucci staat al vast!

En wat voor nieuws over de verdedigers?
Gedurende 4 weken werd er over het internet geboden voor de fondsen van Team New Zealand op vergelijkbare hoogte te krijgen met die van de Challengers. Een bedrag van $612983 is er momenteel bijeen gesprokkeld. Heel Nieuw Zeeland had blijkbaar wel iets over om ten voordele van hun nationale zeilteam. Onder de zaken waar men een bod kon op doen zaten de vreemdste dingen die met zeilen helemaal niets om doen hadden zoals een 1/2 Liter "crème de la mer", handgemaakte gezicht's crème van Estee Lauder of wat dacht u van een bod op een bezoekje aan de tandarts? Het meest populaire en duurst item was een model van de boot Team New Zealand die gebruikt is geweest om de zeilen mee te testen. Meer dan 100 geïnteresseerden deden een bod en de deal werd gesloten met verkoop als gevolg voor $15000.

Meer LVC nieuws en overzicht tussenstand op:
www.louisvuittoncup.yahoo.com

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: