Tonnerre in de Rolex Middle Sea Race

Vandaag is de Rolex Middle Sea Race gestart onder het gebulder van militaire kanonnen.
De reputatie van deze race in combinatie met de sponsor Rolex heeft dit jaar 42 boten uit 11 landen aan de startlijn gebracht waaronder de Nederlandse TONNERE (Lutra 52) van Piet Vroon met zijn 14 koppige crew. Zijn grootste concurrent niemand minder dan de Italiaan Stefano Spangaro met de Volvo 60 NAUTOR CHALLENGE.

Foto: NAUTOR CHALLENGE aan de start.

Meer info:
www.middlesearace.com
www.tonnerre.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: