Belgacom en de zeilsport : de alliantie gaat door

De trimaran, met aan het roer Jean-Luc Nélias, is natuurlijk de speerpunt van het Belgacom Sailing Team, maar is niet de enige zeilactiviteit die Belgacom ondersteunt, in samenwerking met onder meer BLOSO, ADEPS en de Duitstalige gemeenschap.

De zeilsport, waarvan de waarden (ondernemen, durven, teamwerk…) gelijklopen met de waarden die Belgacom elke dag wil uitdragen, beantwoordt op die manier aan de aspiraties van het bedrijf.

«En ik wil er nog aan toevoegen», zegt John J. Goossens, CEO van Belgacom, «dat dit dossier zeker te verdedigen valt : de recente resultaten van het team, dat de zege behaalde in Fécamp, en de mediatisering van deze sport, die in België aan uitstraling wint, hebben ons gerustgesteld.»

Jean-Luc Nélias, een van de favorieten van de Route du Rhum, zal niets veranderen aan een… winnend team.

«Sebastien Godefroid, Grégoire Metz en alle anderen blijven uiteraard deel uitmaken van het team. We leren elkaar steeds beter kennen en we werken op een steeds natuurlijker manier samen. Dit vormt onze waarborg voor succes. Het komende jaar gaan we voor overwinningen en de titel van wereldkampioen van de multihulls. Met de boot waarover we beschikken, ligt dit binnen ons bereik…»

Maar eerst zetten we koers naar de rum. Mondjesmaat maar met smaak te proeven.

Meer info vind u op:

Belgacom sailing team: www.belgacomsailing.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: