Playstation: Het is weer een record!

  • Author: Ice
    Date: ma, 28/10/2002 - 02:00

Steve Fosset met zijn 125 voet catamaran PLAYSTATION heeft het weer klaar gespeeld op 25 oktober om 55 minuten van het vorige record 'Around Britain and Ireland' af te knabbelen. Dit record werd onlangs nog verbeterd door MAIDEN II.
PLAYSTATION deed er deze keer 4 dagen 16 uur 9 minuten en 36 seconden over om het traject van 1787 mijl met een gemiddelde snelheid van 15.93 knopen af te leggen.

Het record zal worden worden voorgelegd aan World Sailing Speed Record Council voor deze officieel wordt verklaart.

www.fossettchallenge.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: