Playstation: Het is weer een record!

  • Author: Ice
    Date: ma, 28/10/2002 - 02:00

Steve Fosset met zijn 125 voet catamaran PLAYSTATION heeft het weer klaar gespeeld op 25 oktober om 55 minuten van het vorige record 'Around Britain and Ireland' af te knabbelen. Dit record werd onlangs nog verbeterd door MAIDEN II.
PLAYSTATION deed er deze keer 4 dagen 16 uur 9 minuten en 36 seconden over om het traject van 1787 mijl met een gemiddelde snelheid van 15.93 knopen af te leggen.

Het record zal worden worden voorgelegd aan World Sailing Speed Record Council voor deze officieel wordt verklaart.

www.fossettchallenge.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: