Clubracer team 2de met de PAMYRA BEN te st Tropez

  • Author: Ice
    Date: ma, 07/10/2002 - 02:00

Met een gedeelde 1ste plek hebben we in de Spirit of Tradition klasse met de PAMYRA BEN (Morgan 54) van André Gumudjian goed gevaren tijdens de jaarlijkse La Nioulargue race te St Tropez.
Door de lichte omstandigheden was het dit jaar een wedstrijd voor kleine schepen die in die omstandigheden beter presteren zodoende dit jaar geen 1ste plek voor het Clubracer team.

Ook de nieuwe SOTTOVOCE van Vremde (NED) heeft goed gevaren met een 3de plek in de IRC klasse en op de André 5de plaats TONNERRE DE BRESKENS van Piet Vroon (NED). De Nederlandse BRAINWAVE (Swan 56) met zijn nieuwe Belgische crew kwam niet verder in die klasse dan een 14de plaats over de ganse week.
MEAN MACHINE van Peter de Ridder (NED) haalde een 3de in de kleinere IRC klasse en haalt hiermee ook een podiumplaats binnen.

De La Nioulargue te St Tropez deze keer goed voor 270 boten waarvan 110 klassieke jachten was dit jaar een superevenement in bijna perfecte de Pamyra Ben crewomstandigheden waarbij de walactiviteiten een dikken 10 op 10 verdienen.
Van de Miss voiles 2002 verkiezingen tot de feestelijke crewparade waarbij we met onze Asterix en Obelix optocht ook de 2de prijs binnehaalden.

Als het aan mij lag volgend jaar weer en zorg dat je er ook bij bent.

Link naar de uitslagen:
www.snst.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: