Oosterschelde het strijdtoneel van de Goofies

Zaterdag 5 oktober was de Oosterschelde het strijdtoneel van de Goofie’s race.
Er was een mooie strijd in de verschillende klassen, in de IMS klasse won de ALDEBARAN (j-35) van Kees de Ridder voor de XANADU van Lenard van Oeveren uit Goes. De 3de plek was voor de JIMME (j-35) van Wim van Ouwerkerk.

In de ORC- Club klasse ging de eerste prijs naar de SULA van Wim Huiszoon uit Middelburg, de SULA zette hier bij de toon voor het komende seizoen na enkele overwinningen het afgelopen jaar. De 2de plaats ging naar de BEAU BATEAU van Henk van Zweden, de Walcherse strijd op de Oosterschelde pakte uit in het voordeel van de SULA . De 3de plaats was voor de GALAXY van Jeroen Lolcama.

In de ongemeten klasse was de eerste prijs voor de BORN 2 BE BLUE van organisator Goof van Vianen

De volgende Goofie’s race die gevaren wordt is op zaterdag 2 november, de start is om 12.00 uur.

Deze keer nog meer deelnemers daar de meeste Belgische zeilers deelnamen aan de Antwerprace.

Uitslagen en meer info:
hier

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: