Greenpeace protesteert aan de kliffen van Torbay!

Greenpeace heeft vandaag een mega grote spandoek opgehangen aan de kliffen van Torbay in Auckland met de boodschap 'Keep the Cup Nuclear Free' dit om hun protest te uiten tegen de aanwezigheid van de Franse nucleaire industrie.

Bunny McDiarmid de zegsman van Greenpeace deelt ons mede:
"Greenpeace painted the radioactive shadow and
death's head behind the 'A' similar to Areva's, so people can clearly see
that behind the façade of being a sailing sponsor is a deadly nuclear
business,"

Meer nieuws:
www.louisvuittoncup.yahoo.com

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: