Zeiluitslagen Wintercompetitie WSVW (NED)

  • Author: Ice
    Date: ma, 11/11/2002 - 02:00

10 november eerste race van de Wintercompetitie te Wolphaartsdijk (NED) dankzij het WSVW hebben door hun eenvoud en jaarlijkse wintertraditie op het Veerse meer weer enkele starters meer.
16 Deelnemers gesplitst in een A klasse (grote) en B (kleine) klasse volgens het SW cijfer zodat deze elk een afzonderlijke baan krijgen.

In de A klasse won de Commer Kwel (Jeanneau Selection) met aan boord een afgeslankte winterversie van het Clubracer team met 7 minuten voor de tweede in verbeterde tijd.
De FREE 2 (1/4 tonner) met schipper Peter Leysen won in verbeterde tijd met slechts 4 seconden voor nr. 2 de PANTHALLASA.

Er werd geraced onder het SW cijfer, niet zo echt een acuraat systeem maar bij het racen van zulke clubwedstrijden die door eenvoud en gezelligheid achteraf in de club vele cruiser racers toelaat die op zondag leuk willen varen. Ook reeds doorgewinterde wedstrijdzeilers kom je vaker tegen, zo zagen we André Nelis al eens een nieuwe boot uitproberen en wat is er niet beter dan dit in de praktijk te doen.
Dus voor elk wat wils volgens de wedstrijdleiding die ieder van harte verwelkomt elke tweede zondag van de wintermaanden.
Op de foto: net na de start van de A klasse

De volledige uitslag:

voor de klasse A: www.clubracer.be/results/FL_01_01.html

voor de klasse B: www.clubracer.be/results/FL_02_01.html
Meer info WSVW Wolphaartsdijk:
www.wsvw.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt bedrijven met hun Data-driven Digitale Marketing, Content Marketing, en E-commerce optimalisaties met zijn Digital Marketing Agency Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: