Heineken Aruba Catamaran Regatta, dag 3

12 november - de derde dag van de jaarlijkse Aruba Heineken Catamaran Regatta in Palm Beach Aruba. Meer dan 40 boten meestal uit Nederland, België en Groot Brittanië maar sommige ook uit Zuid Amerika en de Carraïbe zelf strijden om de titel.

Na de derder dag weet Xander Pols en Mark Zwart (NED) in de Tornado klasse de leiding te nemen gevolgd door Rob Klootwijk en Arie van de Plas (NED). Op derde plek ligt John Moret en Nico Harrewijn (NED).
Xander zijn commentaar:"‘A perfect but heavy race today. We were going very fast in the long reaches with wind up to 30 knots"

Foto © Annemiek van Kinderen

Meer info en up to date resultaten:
www.arubaregatta.com

Meer foto's van Annemiek van Kinderen:
www.annemiekvankinderen.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: